Меню

Мини профиль

Привет:Гость

Поиск

Случайная открытка

Чувствовать - значит

Поддержите

Новенькие

Случайные видео

Хранит тебя Господь

• Views:
  • Total comments: 0
  • Rating: 0.0

Мужчина ответственен за всё.

• Views:
  • Total comments: 0
  • Rating: 0.0
00:00:45

Реклама на сайте Susek.ru:
Заказать рекламу
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Читать молитву во вторник
milashka
Дата: Вторник, 18.06.2024, 02:05 | Сообщение # 1
Нет аватара
Генералиссимус
Награды: 0
О святый Архангеле Божий Гавриил , присно предстояй Престолу Всевышняго, прерадостный благовестниче и усердный споспешниче нашего спасения! С свойственным тебе милосердием приими сие хвалебное пение, от нас недостойных тебе приносимое. Исправи молитвы наша, и принеси я, яко фимиам, на Небесный Олтарь кадильный; озари умы нашасветом познания таин спасительныя веры нашея; воспламени сердца наша любовию ко Христу Спасителю нашему; обрати и укрепи желания наша на спасительный путь Евангельских Его заповедей; да в сем веце тихо и багочестно поживем во славу Божию, в будущем же не лишимся вечнаго Царствия Божия, еже получити да сподобимся благодатию Христа Бога нашего, ходатайством Пречистыя Его Матере, Пренепорочныя Девы Марии и твоими многомощными ко Господу Богу о нас молитвами, и да прославим с тобою и прочими безплотными силами небесными и всеми святыми Единаго во Троице славимаго Бога, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

О многоочитые Херувимы , воззрите на безумие мое, исправьте ум, обновите смысл души моей, да снизойдет на мя, недостойнаго, премудрость небесная, дабы не согрешать словом, дабы обуздать язык свой, чтобы каждое деяние было направлено к славе Небеснаго Отца.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: